Αναδημοσίευση καλέσματος της ΑΠΟ εν όψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης 2017

Η μόνη απάντηση είναι η αυτοοργάνωση των από τα κάτω σε κάθε μέτωπο του κοινωνικού-ταξικού πολέμου, η αντίσταση και η αλληλεγγύη. Για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση και καταπίεση, χωρίς φυλακές και σύνορα, χωρίς κράτη και αφεντικά.

Συγκέντρωση-διαδήλωση Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017, 6μμ, Καμάρα

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟΣ, ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ

– Όξυνση της φτώχειας και της εξαθλίωσης. 15 νεκροί εργαζόμενοι τους τελευταίους μήνες σε «εργατικά ατυχήματα»-δολοφονίες, μέσα σε συνθήκες πλήρους εντατικοποίησης της μισθωτικής σκλαβιάς, νέα μέτρα για την οικονομία, τα εργασιακά και την ασφάλιση που ενισχύουν την εργοδοτική τρομοκρατία και τον αποκλεισμό από την υγεία, την παιδεία και τη στέγαση, ιδιωτικοποιήσεις, αντιαπεργιακές ρυθμίσεις, ανεργία, νομοθεσία για κατάργηση της «κυριακάτικης αργίας».

– Λεηλασία και καταστροφή του φυσικού κόσμου και των τοπικών κοινωνιών. Από τη μεταλλουργία χρυσού στις Σκουριές της Χαλκιδικής ως την ανακοίνωση άμεσης λειτουργίας του Υ/Η φράγματος Μεσοχώρας στον Αχελώο και το σχεδιασμό για την εκτροπή του ποταμού, η λαίλαπα της ανάπτυξης αφήνει πίσω της καμένη γη.

– Εγκλεισμός προσφύγων και μεταναστών σε άθλιες συνθήκες σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, απελάσεις, αστυνομική βία όταν διεκδικούν την ελευθερία τους (Λέσβος, κρατητήρια Π. Ράλλη στην Αθήνα)

– Κρατική καταστολή και πριμοδότηση των φασιστικών συμμοριών Εκκενώσεις και στοχοποίηση καταλήψεων ως χώρων του αναρχικού-αντιεξουσιαστικού αγώνα και ως δομών αλληλεγγύης σε πρόσφυγες και μετανάστες. Επίθεση της αστυνομίας σε αντιφασιστικές διαδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη και το Ωραιόκαστρο και δίκες αντιφασιστών.

– Βιομηχανία διώξεων ενάντια σε όσους αγωνίζονται, όπως στις Σκουριές, και κατασκευασμένα κατηγορητήρια με βάση το «αντι»τρομοκρατικό καθεστώς έκτακτης ανάγκης, όπως στην υπόθεση της Ηριάννας και του Περικλή και σε πλήθος αγωνιστών καθώς και ειδικές συνθήκες κράτησης για τους πολιτικούς και αγωνιζόμενους κρατούμενους.

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ, THΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗ & ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ Ή ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Η μόνη απάντηση είναι η αυτοοργάνωση των από τα κάτω σε κάθε μέτωπο του κοινωνικού-ταξικού πολέμου, η αντίσταση και η αλληλεγγύη. Για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση και καταπίεση, χωρίς φυλακές και σύνορα, χωρίς κράτη και αφεντικά.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017 18.00 | ΚΑΜΑΡΑ

ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *